تحولات منطقه

نماینده ممسنی در مجلس بر لزوم اجرای قانون متناسب سازی حقوق بازنشستگان و افزایش حقوق آن ها تاکید کرد.

نصیبی: قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرا شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امید نصیبی در جلسه علنی مجلس امروز یکشنبه در تذکری گفت: ما هیچ جوابی در مقابل مردم درباره همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان نداریم؛ فردی از آزادگان سرافراز تنها ۹۷۰۰ تومان افزایش داشته که مبلغ ۱۰ هزار تومان باید برای چاپ آن هزینه کند: با این اقدامات دیگر هزینه‌ای برای نظام درست نکنید.

وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: علیرغم وعده شما برای رفع مشکل و در اولویت قرار دادن نهضتی‌های غیر ایثارگر سال ۹۲ هیچ اقدامی صورت نگرفته آن هم در شرایطی که کمبود معلم وجود دارد. آن‌ها بین مجلس و دولت سرگردان هستند.

این نماینده مجلس در پایان خطاب به  وزیر آموزش و پرورش رییس دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشجویان این دانشگاه در فصل تابستان از هیچ امکانات رفاهی و تغذیه استفاده نمی‌کنند که باعث موجب نارضایتی شدید شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha